• Onze vestigingen bevinden zich op de Tervuursesteenweg 39 te Mechelen en de Magdalenasteenweg 18 in Muizen

Op jonge leeftijd ontstond de passie voor het koken, mijn grootmoeder gaf me de culinaire kriebels door. Tijd om van mijn hobby/passie mijn beroep te maken. Op 15 jarige leeftijd kreeg ik de kans om te helpen in de keuken, waar ik uiteindelijk de smaak voor gastronomie zou krijgen. Op 17 jarige leeftijd begon ik te stage/werken voor La Reserve te Knokke bekroond tot het beste hotel van België , en werd ik onmiddellijk verliefd op de keuken rock & roll. Dit betekende extreem hard werken, proberen perfectie te evenaren en tegelijkertijd een relaxte en ontspannen sfeer te creëren in plaats van stijf en onpersoonlijk over te komen.

Ik ben 38 en begin nu stilletjes aan de berg te beklimmen naar de top van het culinair genot. Ik probeer zo vaak mogelijk te reizen om kennis te maken met andere culturen, mensen, ingrediënten, ... Hiermee kan ik mezelf verder ontwikkelen. Na mijn reis neem ik potlood en papier en pen ik alle nieuwe ideeën/invloeden voor het restaurant neer.
Mijn ultieme doel is om dit gevoel en mijn ervaringen te vertalen naar het bord zodat de gasten het ook zelf kunnen zien, ruiken en proeven.
De combinatie van lekker eten, kunstenaars en ontwerpers maakt mijn werk als ondernemer ongelooflijk fascinerend en opwindend, maar tegelijkertijd is het een van de meest uitdagende banen die ik ooit heb gehad.

Om het drukke leven als chef in balans te brengen, geniet ik tenvolle van mijn mooi gezin en de passie voor de ontwikkeling van basisproducten samen met mijn echtgenote. Steeds blijf ik denken over hoe kan ik me aanpassen en iets nieuws toveren voor de mensen te verrassen.